top of page
  • Фото автораlaskova10

STEM-освіта та міжтрандисциплінарний підхід


21.03.2019 в рамках роботи педагогічної вітальні ВУ "Освіта педагога" відбулася чергова зустріч з науковцями і вчителями-новаторами, цього разу з проблем STEM-освіти в сучасній українській школі.


Поява новітніх тенденцій в освіті завжди викликає більше запитань, ніж відповідей. Завжди новація наштовхується на супротив, не сприймання нового, бо треба виходити із зони комфорту. Той, хто наважується на практичні кроки - завжди приречений на успіх, перед ним відкриваються нові горизонти та перспективи. Як підтвердження цього - зустріч з вчителем інформатики Мелітопольської ЗОШ№8 Юлією Мельник!


Сьогодні українська школа потребує новітніх підходів методичного супроводу вчителя, який допоможе йому увійти у світове поле новітньої педагогики та дидактики. Науково-методичний центр спільно з кафедрою кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті ЗОІППО для педагогів міста проводять серії зустрічей з науковцями, експертами і з практиками у форматі педагогічної вітальні.


Дякуємо нашим гостям та слухачам за участь у педагогічній вітальні з теми “ STEM-освіта”: науковцям Сокол І.М. та Швецю Ю.О., вчителю-новатору з м.Мелітополя Мельник Ю.С., всім присутнім за небайдужіть до змін, що відбуваються в освіті сьогодні!


Ключовим моментом таких зустрічей є те, що ми пропонуємо одночасно відвідати захід і директору, і його заступнику, і вчителю у сподіванні на створення команди партнерів у школі для вирішення завдань, які перед нами ставить нова українська школа, на практиці перейти від слів до діла.


Зустрічі по STEM-освіті буде продовжено у травні 2019, тема: FIRST LEGO League . Проведе майстер-клас Московська М.М., вчитель інформатики ЕЗОШ№7. Запрошуються всі ті, хто цікавиться даною проблемою.



Наталя Ласкова


106 переглядів0 коментарів
bottom of page