top of page
  • Фото автораlaskova10

Про STEM - освіту в педагогічній вітальні

Оновлено: 15 бер. 2019 р.


Педагогічна вітальня приймає гостей!

21 березня 2019 р.  о 12.00 в ЕЗОШ№2, каб.№40, відбудеться зустріч із науковцями м.Запоріжжя та вчителем-новатором з м. Мелітополя

Тематика зустрічі "ВПРОВАДЖЕННЯ STEM-ОСВІТИ В УКРАЇНІ"

Наші гості:

Сокол І.М., доцент, к.п.н. кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті КЗ "ЗОІППО"ЗОР Анотація: поняття STEM, STREAM, STEAM; впровадження STEM-освіти в Україні (заходи, нормативна база тощо).

Мельник Ю., вчитель інформатики  Мелітопольської ЗОШ №8 Анотація: представлення теоретичного та практичного матеріалу власного досвіду роботи, пов’язаної з упровадженням STEAM-освіти на уроках інформатики та в позаурочній діяльності. Зокрема, результати участі у Всеукраїнському проекті «Школа SMART: Arduino & Raspberri Pi – школа для учнів, батьків, учителів», результати участі у Всеукраїнському відборі STEM-вчителів у м.Харкові у жовтні 2018 року для участі у Європейському фестивалі Science on Stage восени 2019 року в м.Кашкайш (Португалія); участь у Міжнародному проекті Coding in Stem Education у лютому 2019 року у м. Відень. Швець Ю.О., завідувач, доцент, к.т.н. кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті КЗ "ЗОІППО"ЗОР Анотація: цифрові вимірювальні комплекси для навчального процесу - огляд, загальна характеристика, можливості. Приклади використання цифрового вимірювального комплексу “Vernier” в практиці роботи вчителя природничих дисциплін.


Реєстрація на участь у заході






43 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page