top of page
  • Фото автораlaskova10

Цифрові технології у партнерстві з батьками

Оновлено: 15 бер. 2019 р.


04.03.2019 у Науково-методичному центрі відбувся семінар-практикум "Онлайн-школа для батьків". У роботі семінару взаяли участь 27 педагогів: вихователі ДНЗ, вихователі-методисти, ЗДзВР, вчителі-предметники, вчителі початкових класів.

Фотоальбом заходу Автор фото: Наталя Ласкова

Семінар-практикум за участю і педагогів-дошкільників, і педагогів зі шкіл - це класна ідея! Спільно розмірковували і демонстрували практику співпраці з батьками.


Робота будувалася на активі - це допомогло мотивувати педагогів до діяльності, змусило подивитися на партнерство з батьками під різним кутом зору, приміряти на себе різні ролі, замислитись над тим, що можна змінити у своїй педагогічній практиці. Не завжди було легко: важко було сфокусуватися на тому, чим особлива ваша дитина і що педагог про це має знати?; якісна освіта очима батьків - це яка освіта?; ролі батьків в освітньому процесі - які?; переваги партнерства - в чому?


Вихователь ДНЗ№8 Пшеничникова Г.М. продемонструвала закрите e-середовище на Classroom, де відбувається комунікація з батьками.


На семінарі з'ясували, що добре було мати такий собі посібничок, де зібрано приклади різних видів підтримки дітей учнівської спільноти в освітньому процесі батьками.

Наталя Ласкова

25 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page