top of page
  • Фото автораlaskova10

Підсумки та перспективи цифрової трансформації в закладах освіти м. Енергодара


11 червня 2020 підведено підсумки роботи Науково-методичного центру щодо розвитку Єдиного Інформаційного Освітнього Простору системи освіти м.Енергодара.


Методичний супровід педагогів і управлінців для вирішення питань цифрової трансформації освітнього процесу вимагає сьогодні застосування практико орієнтованих форм і методів. Як показує багаторічна (12 років) практика супроводу інформатизації в закладах освіти міста, позитивні зміни відбуваються набагато швидше там, де надається адресна методична допомога педагогічному колективу на чолі з директором закладу освіти. Якщо керівник вникає в процеси сучасної цифрової трансформації в сфері освіти, з’являється більше впевненості у появі в освітньому закладі команди партнерів, здатних ефективно працювати над впровадженням ІКТ.


Такий підхід організації методичного супроводу дозволяє мобілізувати партнерський колектив методиста, керівника та його заступників для вирішення проблем ефективного розвитку інформаційного освітнього простору засобами сучасних ІКТ технологій. Вагомим фактором результативності такої роботи виступає партнерство, де базовим принципом є особиста зацікавленість і відповідальність кожного у роботі в команді.




137 переглядів0 коментарів
bottom of page