top of page
  • Фото автораlaskova10

Методика World café у формуванні соціальних компетенцій


11 лютого 2020 в ЕЗОШ№2 в рамках заходів до Дня безпечного Інтернету було проведено інтерактив із соціальної згуртованості з проблеми "Мобільний телефон і освітній процес".


Для забезпечення комфортної і продуктивної співпраці учнів, вчителів, батьків та адміністрації школи по підготовці спільного рішення щодо присутності мобільного телефону в освітньому процесі було застосовано методику World café.


Мета інтерактиву: розвиток особистісних і соціальних компетенцій учасників освітнього процесу шляхом попередження випадків психологічного та фізичного впливу, що принижують гідність особистості, на прикладі врегулювання проблеми мобільного телефону і освітнього процесу у школі.


Результат. Прийняття рішення щодо Меморандуму “Мобільний телефон і освітній процес в ЕЗОШ№2 “ на основі результатів обговорення проблеми, у якій взяли участь: 636 батьків, 43 вчителі, 369 учнів, 25 учасники інтерактиву (1073 особи).


Результати апробації методики під час інтерактиву говорять про те, що її успішно можна застосовувати вчителям і на уроках літератури, і на уроках історії, географії, природознавства, основ здоров'я та на інших навчальних дисциплін.


66 переглядів0 коментарів
bottom of page