top of page
  • Фото автораlaskova10

Брейнстормінг для шкільних бібліотекарів

Оновлено: 15 бер. 2019 р.


21 лютого 2019 року в Науково-методичному центрі для бібліотекарів закладів освіти міста було проведено брейнстормінг (мозковий штурм) з теми: «Роль шкільної бібліотеки у розвитку навичок читання молодших школярів в умовах Нової української школи».


Під час проведення заходу Добрева Анна Іллівна, методист НМЦ, в цікавій, пізнавальній формі взаємодії з присутніми ознайомила з метою забезпечення проведення докорінної та системної реформи загальної середньої освіти, шляхами і способами розв‘язання проблеми, головними компонентами Концепції Нової української школи. Надала інформацію про Державний стандарт початкової загальної освіти, підготовку вчителів початкових класів до впровадження Концепції Нової української школи, а також наголосила на особливостях формування в бібліотекарів професійних навичок щодо упровадження Концепції Нової української школи.

Бібліотекарі закладів освіти були щиро вдячні Добревій А.І. за змістовність наданої інформації та можливість застосування запропонованих методів в бібліотечній роботі.


Наталья Холодуліна

3 перегляди0 коментарів
bottom of page