top of page
  • Фото автораlaskova10

Грантова діяльність в закладах освіти

Оновлено: 14 трав. 2019 р.


Однією із основних складових (не)конференцій є "довгий хвіст", який утворюється від спілкування з фахівцями на різних експертних локаціях заходу.

29.03.2019 у м.Запоріжжя, школа-інтернат "Джерело" відбулася спеціальна (не)конференція mini-EdCamp Global Teacher Prize


На третій експертій паралелі, в локації 5, Ірина Матковська (м.Вінниця) провела міні-тренінг "Грантова діяльність в освітньому закладі як складова співпраці всіх учасників освітнього процесу". Міні-тренінг і утворив "довгий хвіст", який має своє продовження в м.Енергодарі.


В умовах децентралізації та на шляху реалізації реформи освіти набуває своєї значушчості фандрайзингова діяльність навчального закладу. Гранти можуть стати альтернативним джерелом фінансування.


В системі освіти м.Енергодара деякі навчальні заклади залучалися до конкурсів по отриманню певних грантів. Виникла ідея зібрати зацікавлених освітян і на методичному заході розповісти про фандрайзингову діяльність в навчального закладу і продемонструвати найвдалішу участь у гранті вчителів інформатики (Московська М.М., Запорожченко В.М.) ЕЗОШ№7.


15.05.2019 в ЕЗОШ№7 проводиться педагогічна майстерня "Грантова діяльність закладу освіти. грант First Lego League в ЕЗОШ№7"


Ласкова Наталя


153 перегляди0 коментарів
bottom of page