top of page
  • Фото автораlaskova10

Дороговказ розвитку інформаційно-цифрового простору


Початок навчального року - початок реалізації планів, проектів, націлених на реалізацію завдань реформаторського освітнього руху в Україні. Дороговказом щодо розвитку єдиного інформаційного простору на містах мають стати рекомендації науковців НАПН України.


За результатами роботи методологічного семінару НАПН України "Інформаційно-цифровий освітній простір України: трансформаційні процеси і перспективи розвитку" (04.04.2019, м.Київ) було вироблено рекомендації, якими мають керуватися освітяни. І не тільки освітяни, але й всі ті, від кого залежить матеріально-технічне забезпечення закладів освіти сучасним обладнанням, від кого залежить управління процесами реформування в освіті.



У своєму виступі на семінарі Биков В.Ю. доктор технічних наук, професор, дійсний член НАПН України, директор ІІТЗН НАПН України обґрунтував пріоритети, технологічні принципи побудови інформаційно-освітнього середовища та визначив актуальні завдання розроблення комп’ютерно-технологічної платформи освіти і науки України.


37 переглядів0 коментарів
bottom of page