top of page
  • Фото автораlaskova10

Карантин. Google альбом - виставкова зала дитячих робіт


03.03.2020. Педагогічний колектив ДНЗ№8 під керівництвом Шорш С.Л., директора закладу освіти не припиняють свою освітню діяльність в умовах карантину.


В ДНЗ№8 під супроводом методиста НМЦ продовжують розвивати мережеву комунікацію з педагогами та батьками вихованців засобами сервісів Google.


Цього разу це Google альбом. Що можна з ним робити? Вдома дітки виконують разом з батьками творчі завдання: малюють, ліплять, віршики вчать. Батьки фотографують, фільмують і додають світлини і відео у закритий Google альбом. У всіх батьків і діток є можливість у такий незвичайний спосіб сходити один до одного у гості, віртуально. Можна влаштувати конкурс - є можливість написати коментар до фото і поставити "лайк".


Де можна організувати таку спільну роботу? В ДНЗ№8 є вихователі, які створили Classroom для спілкування з батьками. Ті вихователі, які не працюють з цим сервісом, використовують Viber. Спільний альбом "Дистанційне навчання" знаходиться у віртуальній "Виховательській". Директор, переглядаючи альбом, може оцінити дистанційну роботу підлеглих. Фото в альбомі автоматично додається з іменем вихователя.


Ось таку методичну родзинку започатковано в ДНЗ№8. Перша спроба була у січні на Різдвяні свята!


Долучайтеся!

141 перегляд0 коментарів
bottom of page