top of page
  • Фото автораlaskova10

Онлайн завдання для дистанційного курсу


21.05.2019р. в ЕНВК№6 працювало педагогічне ательє, де конструювали, влаштовували показ і експертну оцінку, створювали колекцію онлайн завдань для дистанційного курсу "Позакласне читання" 3/4 кл.


Оскільки в ЕНВК№6 є власна закрита хмара, яка дозволяє об'єднати для комунікації педагогів, учнів та їх батьків, то цілком логічно, що вчителі приступили до створення закритих е-середовищ для навчання дітей з особливими потребами та взаємодії з їх батьками засобами Google Classroom.


Педагогічний дизайн як діяльність вчителя зі створення ефективних і результативних освітніх ресурсів і на­вчальних матеріалів в умовах становлення нової української школи, на мою думку, є одним із ключових компонентів професійної підготовки сучасного вчителя.


Сьогодні експериментують зі створення нового навчального контенту не лише вчителі та завуч цієї школи, а й її директор - Марієва І.Г.


Щоб зрозуміти, якими мають бути якісні онлайн завдання (а не перенесені з підручника), необхідно ламати існуючи стереотипи. І це не легко. Учасникам творчої групи доводиться самим виконувати навчальні завдання для учнів, щоб розібратися з процесом створення онлайн завдання.


На основі експериментальних практик з'явився алгоритм дій вчителя, який допомагає розробити онлайн завдання.


Досягти успіху зможуть лише ті, хто здатен подолати у собі існуючі стереотипи, здатен вийде із зони власного комфорту, щоб розвиватись у професії.


Творчої вам наснаги, шановні педагоги ЕНВК№6!

Наталя Ласкова



43 перегляди0 коментарів
bottom of page