top of page
  • Фото автораlaskova10

Підсумки 2019

Добігає свого завершення 2019 рік...

Яким він був для мене, як методиста НМЦ управління освіти м.Енергодар?


Рік був плідним у сенсі зустртічей з # ВАЖЛИВИМИ ЛЮДЬМИ в освітньому просторі нашого міста. 


# ВАЖЛИВІ ЛЮДИ створюють # ВАЖЛИВІ ПОДІЇ  в освіті. Саме вони і є  тією рушівною силою, яка запускає на практиці механізм незворотнього руху вперед до розвитку освіти України! 


Чому буває важко? Змінювати "застарілу" систему в освіті її ж  методами - це безглуздя! Це те, що сьогодні в освіті чинить супротив і перешкоджає виходу її зі стану хаосу і турбулентності... Але ж зміни приходять туди, де їх кличуть і радо відчиняють двері! Далі діють закони фізики - механізм запущено і це вже дуже важливо!


Дякую за партнерську співпрацю віртуальних експертів в освіті: Бєлому В., Громовому В., Горбачову С., Пєрцовій  Н. С.Іванісовій ; науковцям:  Сокол І., Черніковій Л., Швецю Ю.,  Нанаєвій Т., Богачкову Ю; авторці "Освіторії" Павловій О.; вчителям-новаторам Запорізького краю Жуку О., Мельник Ю., Волконітіній  Ю. Маю  завдячувати  цим людям за партнерську допомогу у формуванні   цілісної картини цифрового перетворення в освітньому просторі!


Дякую за практичні кроки у "вживленню" інноваційних ідей щодо процесів цифрової трансформації в закладах освіти м. Енергодар: директорам шкіл Марієвій І., Воробйову Л., Мятович І.; директорам дитячих садків Шорш С., Невмиваці І., Афанасенко Т. Маю їм завдячувати за впровадження практики управління інформаційними потоками засобами Google-диску в управлінській діяльності.


Дякую начальнику УО Букреєвій С.М. та директору НМЦ  Цемко С.А. за можливість  втілювати інноваційні ідеї в практику ЗЗСО, ЗДО, ЗПО нашого міста!



Рік Новий - казковий час!

Хай здивує щастям ВАС!

Усім ДЯКУЮ за співпрацю!!!

14 переглядів0 коментарів
bottom of page