top of page
  • Фото автораlaskova10

Підсумки методичної роботи


Завершено навчальний рік, підводяться підсумки роботи, відбувається планування не лише літньої відпустки, а й звичайно ж і подальшої роботи на робочому місці. Напевне є втома від "стрімких робочих перегонів"! Інакше і не буває у роботі з дітьми, а значить і з педагогами!


Щоб все вдалося у наступному році, треба ретельно переглянути і оцінити все, що відбувалося у поточному році.



Дякую своїм однодумцям за роботу командою, за розуміння важливості ІТ-технологій у роботі сучасного закладу освіти, створенні умов цифрового навчання сучасних дітей.


Вони вчаться самі і ведуть за собою педагогів: Воробйов Л.М., директор ЕЗОШ№2, Марієва І.Г., директор ЕНВК№6, Шорш С.Л., директор ДНЗ№8, Плахотна Т.О., директор ЦДЮТ, Ясинська Н.В., директор ЕЦТКС, Невмивака І.К., директор ДНЗ№15


Саме адресна методична допомога за запитом навчального закладу є ефективною і має розвиватися і надалі у взаємодії Науково-методичного центру та закладів освіти міста. Це переконання підтверджено позитивними результатами у роботі закладів освіти.


Сьогодні освітній простір України орієнтований на перехід до цифровізації. Цифровізація - насичення фізичного світу електронно-цифровими пристроями, засобами, системами та налагодження електронно-комунікаційного обміну між ними, що фактично уможливлює інтегральну взаємодію віртуального та фізичного, тобто створює кіберфізичний простір. Тому методична допомога навчальним закладам має фокусуватися саме на проблемах створення умов поступового переходу до цифровізації.


Завдання на 2019-2020 н.р.

1. Продовження роботи щодо розширення території системного застосування хмарних технологій у роботі з різними потоками інформації.

2. Удосконалення та розвиток онлайн-курсів щодо навчання педагогів міста навичкам роботи з хмарними технологіями.

Наталя Ласкова






89 переглядів0 коментарів
bottom of page