top of page
  • Фото автораlaskova10

Українські ІТ для НУШ





02.04.2019 у Науково-методичному центрі відбулася демонстрація технічного засобу СamTouch, виготовленого в Україні. У тестовому режимі із засобом працювала Попкова О.П., вчитель початкових класів ЕНВК№5.


Олена Павлівна показала, як працювати з СamTouch. Присутні спробували виконати різноманітні інтерактивні вправи з навчальних дисциплін: хімія, фізика, алгебра, біологія.


Окрім того, вчитель продемонструвала власний інтерактивний контент для розвитку навичок усного рахунку та навичок динамічного читання за відомими методиками педагога-новатора Посталовського І.З.


Особисто знайома з Ізраїлом Зіновйовичом та його методиками, товаришували, обмінювалися ідеями, розробляли різноманітні тренажери. У свій час особисто навчав вчителів ( м.Енергодара) початкових класів, вчителів іноземної мови, вчителів, що викладають будь-яку літературу, як формувати в учнів навички динамічного читання, швидко опановувати іноземні мови, як вчити швидко рахувати. Дуже приємно, що все це Олена Павлівна продовжує втілювати у свою вже "цифрову практику"і надає методикам І.З. Посталовського друге життя.


Наталя Ласкова

автор фото: Н.Ласкова





12 переглядів0 коментарів
bottom of page