top of page
  • Фото автораlaskova10

Цифровізація. Інформаційна діяльність керівника закладу освіти


19.02.2020 Науково-методичним центром, в рамках роботи ВУ «Освіта педагога», в ЕЗОШ№2 було організовано роботу педагогічної вітальні «Цифровізація освіти. Місце інформаційної діяльності керівника в управлінні закладом освіти».




Мета заходу - мотивація керівників закладів освіти до дій, які призведуть до якісних змін в управлінні освітніми процесами в умовах цифрової трансформації українського суспільства.


Спікерами педагогічної вітальні стали керівники ЗЗСО та ЗДО, які вже декілька років поспіль використовують хмарні та мобільні технології в своїй управлінській діяльності .


Савіна М.В., ЗДзНВР ЕЗОШ№2, розповіла про практику директора ЕЗОШ№2 Воробйова Л.М щодо роботи з інформацією. Наголосила на тому, що у школі вже мало хто може уявити свою роботу без хмарних технологій.




Шорш С.Л., директор ДНЗ№8, зосередилась на тому, що власний приклад застосування Google-диску у роботі керівника спонукав педагогів садочка приєднатися до освоєння цифрових навичок та застосування їх на робочому місці. Сьогодні ДНЗ№8 успішно застосовує мобільні технології у роботі з педагогами та батьками.


Невмивака І.К., директор ДНЗ№15, говорила про власні свідомі кроки в освоєнні цифрових технологій, що мотивувало педагогів приєднатися до керівника. Робота в команді потребує створення єдиних правил дій, які є обов’язковими для виконання усіма учасниками. Психологічний аспект у налагоджені партнерських стосунків у команді, на думку Ірини Костянтинівни, є пріоритетним.





Марієва І.Г., директор ЕНВК «ЗНЗ – ДНЗ»№6 креативно підійшла до свого виступу, застосувавши різноманітні онлайн-сервіси. Ірина Геннадіївна – людина, яка генерує ідеї і активно мотивує підлеглих розширювати застосовування цифрових технологій в освітній практиці. ХООС на G Suite for Education продовжує успішно розвиватися.





25 переглядів0 коментарів
bottom of page