top of page
  • Фото автораlaskova10

Інклюзивна освіта : міжнародний досвід та вітчизняні перспективи


4 листопада 2019 на базі ЕЗОШ№2 відбулася педагогічна вітальня за участю Сокол І., к.п.н., доцента кафедри ІІТО ЗОІППО та Волконітіної Ю., вчителя інформатики Терпіннівської школи-інтернат, яка стала учасником

Міжнародного курсу від Mashaw (Ізраїль) "Техно-педагогіка та розвиток системи спеціальної освіти” .

У заході взяли участь директор НМЦ, директор ІРЦ, директори ЕЗОШ№2, ЕНВК№6, заступники директорів ЕНВК№1,6, ЕЗОШ№2,4,7, вчителі-предметники, вчителі початкових класів, асистенти вчителя, спеціалісти ІРЦ.


Аудиторія завжди позитивно реагує на людей, які розповідають про свій професійний шлях, свої інноваційні практики і результати роботи: як потрапила в Ізраїль і була єдиним практикуючим вчителем серед відомих науковців; як щира зацікавленість педагога роботою з дітьми з особливими потребами допомагає спонсорам знаходити активних, творчих вчителів (коли спонсор сам відшукує претендентів). Такою була Волконітіна Ю., яка познайомила слухачів з особливостями системи інклюзивної освіти в Ізраїлі, розповіла про практики ізраїльських педагогів.


Цього разу Сокол І. анонсувала ВЕБ-ресурси і програмне забезпечення, яке допоможе зробити освітній процес більш цікавим і привабливим.


Матеріали заходу розміщено в Педагогічній вітальні





55 переглядів0 коментарів
bottom of page